Primar Georgescu: ”La Mioveni, scriem istorie în sportul argeșean și cel național!”

0
217

”La Mioveni, scriem istorie în sportul argeșean și cel național!”, transmite primarul Ion Georgescu. FRH organizează în noua Sala a Sporturilor Mioveni meciul de handbal internațional dintre România și Insulele Feroe.

În cadrul conferinței de presă, susținută astăzi, la Mioveni, Alexandru Dedu – președintele Federației Române de Handbal a prezentat programul activităților sportive din luna octombrie al naționalei feminine de handbal, în contextul preliminariilor Campionatul European de Handbal – EHF EUEO 2022.
Astfel, naționala de senioare se va reuni pe 2 octombrie la Mioveni, acolo unde va juca pe 6 octombrie, ora 18.30, prima partidă din Grupa a II-a, cu naționala Insulelor Feroe.

Pe 9 octombrie, lotul naționalei de handbal feminin va părăsi cantonamentul de la Mioveni, pentru a merge în Austria, unde va juca următorul meci, cu echipa gazdă.

Prețul unui bilet pentru meciul naționalei din 6 octombrie, de la Mioveni este de 20 lei. Biletele vor fi puse în vânzare de către FRH în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here