Primar Cristian Gentea: Piteștiul este primul oraș din România unde abonamentele pentru mijloacele de transport în comun pot fi plătite prin card bancar

În premieră, la Pitești, de astăzi, 3 august, abonamentul de transport public se plătește cu cardul bancar, card care devine și abonament de călătorie!

Primar Cristian Gentea: „Banca Comercială Română este partenerul alături de care operatorul nostru de transport, Publitrans 2000, reușește să facă din Pitești primul oraș din România unde abonamentele pentru mijloacele de transport în comun pot fi plătite prin card bancar! Treptat, sistemul de E-ticketing va fi complet, cu abonamente întregi, reduceri și gratuități.

Avem transport metropolitan cu prețuri mici pe călătorie, avem flotă nouă de autobuze, avem soluții digitale aplicate, toate oferă piteștenilor accesibilitate mare și facilă la transportul public!

Îi felicit pe Ciprian Nicolae, Șef Departament Acceptare Carduri, BCR și pe Manuel Rotaru, Manager Publitrans 2000, pentru programul pilot reușit, program ce va fi implementat ulterior și în celelalte mari orașe din România.

Un tutorial despre modul de achiziție, dar și informații despre soluția digitală găsim pe publitrans2000.ro!”.

2 COMENTARII

  1. Modalitatea de a plăti serviciul de transport se simplifica, cu așteptatul în stațiile de autobuz e cumplit… E bine ca se ușurează modalitatea de plată dar ar fi bine sa se investească și în confortul călătorilor, deci faceți odată ce funcționa și ați stricat ca doar nu dați din buzunarul propriu. Aș vrea să aștepte și primarul autobuzul când plouă torențial în stațiile pe care le-a demolat… Și apoi sa se consoleze că a plătit mai ușor abonamentul. Ei, utopii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.