Sâmbătă, 16 aprilie, la Casa Sindicatelor din Piteşti, PMP Argeş şi-a lansat candidaţii pentru alegerile locale din iunie.

Alături de preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, a fost prezent şi Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, liderul Partidului Mişcarea Populară. De asemenea, au fost prezent şi prim-vicepreşedintele Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, originar din Argeş. 

În cadrul evenimentului, candidatul PMP la Primăria Piteşti, Cătălin Bulf, a prezentat candidaţii pentru toate localităţile din judeţ. „E pentru prima dată când un partid participă la alegeri fără să aibă un parti-pris, o înţelegere sau vreun aranjament cu PSD sau PNL. Pentru acest lucru, candidaţii noştri sunt şantajaţi, ameninţaţi sau unii încearcă să îi cumpere. Domnul Arsenescu Relu, candidatul nostru de la Vultureşti, a fost lovit cu maşina şi apoi agresat de un om al contracandidatului său. A fost internat în spital. Dar acest lucru nu ne-a făcut să ne fie frică. Din contră, suntem mai determinaţi, mai hotărâţi, vom candida şi îi vom bate. Vom schimba paradigma administraţiei locale. PMP-ul va pune în mişcare judeţul Argeş”, a declarat preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf.

„Este o deosebită onoare şi plăcere personală în a lua cuvântul în faţa dumneavoastră şi prin acest prilej să pot să vă urez tot succesul din lume în ideea şi străduinţa dumneavoastră de a schimba Argeşul din temelii şi temeliile încep cu alegerile locale. Vă urez mult succes, multă muncă şi noroc! Nu vă supăraţi pe mine dacă o să adaug o urare în plus pentru cei din zona Câmplung Muscel, Stâlpeni, de acolo de unde ne tragem noi, familia noastră. Mult succes Câmpulung Muscel! Un judeţ binecuvântat de Dumnezeu din multe puncte de vedere, cu oameni minunaţi, cu zone în care într-adevăr merită să trăieşti, cu o singură excepţie clasa politică din judeţul Argeş. Să urez mult succes, să vă dea Dumnezeu sănătate şi forţă de muncă”, a declarat prim-vicepreşedintele PMP, Cristian Diaconescu.

La rândul său, preşedintele Traian Băsescu le-a urat succes candidaţilor pentru alegerile din vară. „Bine v-am găsit argeşeni! Pentru mine este o bucurie să mă întâlnesc cu dumneavoastră! Este o bucurie să vezi o sală de oameni entuziaşti şi încrezători în ei. Cheia alegerilor locale este corectitudinea faţă de comunităţile cărora ne adresăm. Eu, de aici, de la Piteşti vreau să dăm semnalul că unul din obiectivele noastre majore este acela de a crea locuri de muncă prin resursele pe care administraţiile locale le pot pune la dispoziţia investitorilor, fie că sunt români, fie că sunt străini. Nu pot decât să îmi doresc victorii electorale frumoase în judeţul Argeş. Acest partid va fi cândva un partid de 35-40% care va decide destinele României în favoarea românilor şi nu a partidelor. Vreau să aveţi comportament de partid de învingători. Vreau să plecăm de aici cu convingerea că noi suntem câştigătorii acestor alegeri. Vreau să le doresc mult succes tuturor candidaţilor noştri şi în mod deosebit domnului Bulf”, a declarat preşedintele Traian Băsescu.

Comments

comments