Preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel, Mircea Andrei, îl apără pe Prinţul Paul în faţa procurorilor de la DNA Braşov

0
532

Prinţul Paul al României a ajuns, vineri, 11 decembrie, la DNA Braşov, pentru a fi audiat în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri, dosar în care a fost reţinuţi omul de afaceri Remus Truică şi directorul Evenimentului zilei, Dan Andronic.

 

Prinţul urma să ajungă la audieri în cursul zilei de miercuri, însă în drum spre DNA Braşov i s-a făcut rău şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Ugenţă Ploieşti, de unde a fost externat joi după-amiază.

Prinţul Paul s-a prezentat la DNA Braşov însoţit doar de avocatul său, nimeni altul decât preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel (PAM), Mircea Andrei. Preşedintele PAM a fost o perioadă procuror, după care a intrat în avocatură şi a înfiinţat una dintre cele mai mari case de avocatură din Bucureşti, „Mircea Andrei şi Asociaţii”.
La intrarea în sediul DNA, Prinţul Paul a fost întrebat de jurnalişti dacă se simte bine, însă acesta nu a răspuns, ci a făcut doar un gest prin care a transmis că nu prea bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here