În conferinţa săptămânală de presă a Partidului pentru Argeş şi Muscel, preşedintele Mircea Andrei a vorbit despre situaţia în care se prezintă municipiul, dar şi judeţul din cauza conducerii actuale.

Preşedintele PAM, Mircea Andrei a declarat că este un circ de prost gust faptul că PSD l-a desmenat drept candidat pe vicele Ionică pentru funcţia de primar al Piteştiului, dar în acelaşi timp nu îi retrage sprijinul politic lui Tudor Pendiuc. „Este jenant să asistăm la circul pe care PSD îl face în oraş. Nu e civilizat ce se întâmplă. E un circ de prost gust, PSD-ul nu e serios. Îi lasă pe amândoi să candideze (n.r. Cornel Ionică şi Tudor Pendiuc), unul din partea partidului şi altul ca independent! Şi dacă o să câştige Pendiuc, ce fac? Îl aduc înapoi în PSD şi aşa o să aibă primar”, a declarat liderul PAM, Mircea Andrei.

Despre candidatura lui Tudor Pendiuc la alegerile locale din luna iunie, preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel a precizat acesta este pricipalul contracandidat pe care îl are la Primăria Piteşti: „Legea îi dă voie să candideze, dacă dumnealui îşi doreşte. Despre Pendiuc numai de bine. El este şi principalul contracandidat pe care îl am la Primăria Piteşti. Mandatul de primar al Piteştiului se discută între mine şi Pendiuc”, a subliniat liderul PAM, Mircea Andrei.

Comments

comments