UNDE: vis-a-vis de locul de joacă Maciu Piciu! CÂND: duminică, 24 aprilie, ora 12:00

Duminica  24 aprilie, ora 12 ,copiii au  motive de distracție la Pitești Retail Park: un spectacol interactiv despre o prințesă și un castel și un atelier de Paște unde imaginația nu are limite.

Actorii Teatrului “Ion Creangă” vor pune în scenă spectacolul interactiv “fost o dată un castel”, o poveste plină de umor, în care o prințesă se hotărăște să construiască un castel multicolor. Pentru a obține cea mai frumoasă construcție, aceasta se hotărăște să ceară ajutorul unor zidari, încă descoperă un print vesel care aduce cu el multe cărămizi multicolore. Norocul lor va fi că toți copiii din public îi vor ajuta să ducă treaba la bun sfârșit!

O dată ce castelul a prins rădăcini, ne apucăm de alte treburi mai creative. Ce mici își vor pune pălăria de artiști și vor pregăti propriile decorațiuni de Paște și urechi de iepurași cu care să înveselească casa de sărbători.
                                               
Duminică nu ai voie să lipsești de la “petrecerea” cu prințese și iepurași din Pitești Retail Park, începând cu ora 12:00!

Pitești Retail Park poate fi vizitat, zilnic, între orele 09:00-21:00.
Detalii pe https://ro-ro.facebook.com/pitestiretailpark/ sau pe www.pitestiretailpark.ro

*** Despre Pitești Retail Park

Centrul Comercial Piteşti Retail Park situat pe DN65B, în comuna Geamăna, în imediata apropiere a orașului Pitești, este destinaţia ideală a locuitorilor judetului Arges pentru cumpărăturile zilnice şi pentru construirea, modernizarea, amenajarea și utilarea casei.
Dezvoltat de New Europe Propert Investment (NEPI), are o suprafață închiriabilă de 24.836 m2 și aproximativ 1.200 locuri de parcare.
Pitești Retail Park găzduiește cel mai mare hypermarket din oraș, Auchan Bradu, dar și unele dintre cele mai importante reprezentanțe ale magazinelor de bricolaj și home&deco din țară: BricoDepot, Jysk, Naturlich, Lem’s, Baz Design, Staer, Cador, Top Shop și magazine de electronice și electrocasnice, precum Altex, Flanco și Germanos.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI