Preşedintele PAM, fostul senator Mircea Andrei, aruncă bomba: Anual din bugetul Consiliului Judeţean Argeş se fură peste opt milioane de euro

0
210

Vineri, la Câmpulung, Mircea Andrei şi-a lansat oficial, pe scena politică a judeţului, Partidul pentru Argeș și Muscel, primul partid regional din România.

 

Preşedintele PAM a declarat public că nimic nu se va schimba în Câmpulung, nici după 26 de ani, dacă câmpulungenii vor face aceeași greșeală să aleagă, la vară, PSD sau PNL, partide care se fac vinovate de starea jalnică în care află acest oraş.

 

 

În ce priveşte motivarea alegerii Câmpulungului pentru prima conferinţă de presă a PAM, Mircea Andrei a declarat: Am ales Câmpulungul pentru importanţa istorică a acestui loc, dar şi pentru importanţa pe care vrem să o acordăm oamenilor şi problemelor pe care le au. Am considerat că un oraş atât de năpăstuit de guvernările şi conducătorii politici din trecut merită mai mult şi suntem hotărâţi să schimbăm lucrurile în acest oraş. Oraşul are nevoie de investiţii, iar cele mai multe ar trebui să vină de la Consiliul Judeţean. Numai că acolo, din bugetul de peste 80 de milioane de euro anul, peste 10 la sută se duce pe comisioane… Dacă nimeni nu ar mai băga mâna în acei bani, adică peste opt milioane de euro pe an, şi iar da la Câmpulung, în patru ani de mandat ar ajunge în acest oraş peste 32 de milioane de euro. Cu aceşti bani s-ar putea deschide o fabrică, un spital sau multe alte lucruri care ar putea genera locuri de muncă. Asta vrem să facem noi. Să oprim comisioanele şi să le direcţionăm către investiţii. Pentru că dacă se investeşte de la CJ atunci oraşul devine mai atractiv şi pentru oamenii de afaceri, a declarat preşedintele PAM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here