Preoții și credincioșii argeșeni au donat sânge! Fiecare picătură contează!

0
49

Donează sânge! Salvează o viață! ”Donarea de sânge reprezintă un act de milostenie faţă de aproapele aflat în suferinţă. Nu poate fi un mod mai frumos de a-I urma lui Hristos, decât de a dărui ceva din noi, din ceea ce suntem”, transmite Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Astfel, ieri, la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-a desfășurat încă o etapă a campaniei naționale ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!”, în care personalul clerical și neclerical este chemat să împlinească porunca Mântuitorului: ,,Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”. La chemarea Sectorului Social-filantropic și de misiune al Eparhiei, preoții și credincioșii argeșeni au făcut acest gest de dragoste creștină, întrucât au înţeles cât de mult contează fiecare picătură de sânge pentru salvarea vieților celor bolnavi.

Campania naţională ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!” are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi îmbunătățirea stocurilor sanguine naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here