La finalul săptămânii trecute prefectul Mihai Oprescu a primit vizita reprezentanţilor agenţiei media britanice European Times, respctiv Jelena Baric, coordonator de  proiect, Marea Britanie, Masa Savicevic, coordonator de proiect, Cipru, Nina Gosovic, coordonator de proiect, Cipru şi Laurenţiu Liferi, manager naţional, Marea Britanie.

În anul 2015, această agenţie media va consacra României o ediţie specială în cadrul unui program de promovare a potenţialului economic şi de investiţii al ţării noastre.

Programul îşi propune să  contribuie la creşterea nivelului de cunoaştere şi al interesului comunităţii europene şi internaţionale faţă de România. De remarcat este faptul că judeţului Argeş i se va acorda o secţiune specială, având astfel şansa de a atrage interesul comunităţii europene şi nu numai – asupra oportunităţilor de investiţii şi cooperare existente.

European Times deţine drepturi de distribuţie în sediile Parlamentului European, Comisiei Europene şi reprezentanţelor diplomatice din Uniunea Europeană, prin versiunea tipărită, ediţia specială, European Times ajungând la peste 500 000 de decidenţi din Uniunea Europeană, iar prin distribuţie on-line beneficiază de o audienţă de peste 1,7 milioane de cititori, interesaţi de afaceri şi colaborări din întreaga lume.

Printre cititorii constanţi şi de marcă ai publicaţiei se numără reprezentanţii celor mai mari 500 de companii din Uniunea Europeană, ai Băncii Mondiale, BERD, Camere de Comerţ şi ambasade.

          În cadrul întâlnirii de la Argeş prefectul Oprescu a  acordat un interviu reprezentanţilor European Times, în care a prezentat oportunităţile pentru investiţii şi cooperare pe care le oferă judeţul Argeş, obiectivele mandatului său, priorităţile cu privire la atragerea fondurilor europene, precum şi mesajul său către cititorii revistei şi către viitori potenţiali investitori străini, interviu care va fi publicat în ediţia de anul acesta dedicată României.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI