Prefectul de Argeș le mulțumește primarilor și forțelor de ordine. Fără incidente în timpul referendumului. Prin intermediul unui comunicat de presă, prefectul de Argeș, Emilian Dragnea, le mulțumește tuturor primarilor argeșeni pentru organizare în secțiile de votare, dar și structurilor județene ale MAI, pentru cum au gestionat evenimentele, astfel încât nu s-au înregistrat incidente.

”Instituția Prefectului – Județul Argeș le mulțumește tuturor primarilor argeșeni pentru organizarea impecabilă, la nivel local, din punct de vedere logistic, președinților și membrilor birourilor secțiilor de votare pentru ca au asigurat toate condițiile pentru desfășurarea fără probleme a procesului electoral de la sfârșitul săptămânii trecute.

De asemenea, mulțumim structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul de Politie Județean Argeș, Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș și Inspectoratului pentru Situații de Urgență – pentru cum au gestionat evenimentele din aceasta perioadă, aplicând măsurile specifice, astfel încât, în județul Argeș, nu s-au înregistrat incidente în timpul Referendumului național pentru revizuirea Constituției din 6 și 7 octombrie”, transmite Prefectura Argeș.

Comments

comments