Prefectul Județului Argeș, Emilia Mateescu, a dispus formarea unui grup de lucru care să întreprindă acțiuni de control, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.
Grupul de lucru va fi format din Instituția Prefectului împreună cu Direcția de Sănătate Publică Argeș, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Argeș, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș, Gardă de Mediu – Comisariatul Județean Argeș, Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al Județului Argeș.

Acesta va derula acțiuni de control care vizează prevenirea comercializării de produse alimentare neconforme ce pot afecta sănătatea populației.

Se vor verifica condițiile igienico-sanitare și sanitar-veterinare de desfacere a produselor alimentare și nealimentare.
Totodată, echipele de control vor efectua acțiuni de verificare a respectării normelor legale de către agenții economici, impuse pe perioada stării de alertă.

Grupul de lucru își va derula activitatea în perioada 19 aprilie – 05 mai 2021.

Comments

comments