Nici anul acesta nu se organizează Simfonia Lalelelor. În privința celei de-a 44-a ediții, primarul Cristian Gentea a precizat importanța de a trata cu seriozitate restricțiile impuse de hotărârea de guvern care prelungește starea de alertă și interzice manifestările publice în localitățile cu rată de infectare mai mare de 1,5 la mia de locuitori. Astfel, și în acest an, Piteștiul va marca încă o ediție a festivalului florilor fără niciun fel de manifestări sau evenimente publice. 

„Piteștenii vor admira doar aranjamentele florale și o grădină de lalele în Piața Primăriei. În fiecare mare cartier va fi realizată câte o „colină de flori”. Simfonia Lalelelor este în tot orașul.

Nu vrem să oprim tradiția și, de aceea, vom revedea imagini din edițiile anterioare, le proiectăm pe cele viitoare și sper că voi face un cadou frumos piteștenilor, pe care îl voi transmite, prin intermediul dumneavoastră, al reprezentanților presei locale, concetățenilor noștri, vineri, în ziua care deschidea, în mod obișnuit, festivalul Simfoniei Lalelelor”, a declarat primarul Cristian Gentea.

 

Comments

comments