Practică la Jandarmerie – 28 de studenți „învață” să devină jandarmi cu acte

După recrutare, admitere și parcurgerea unor noțiuni teoretice, a venit vremea ca studenții Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” să se familiarizeze și cu activitățile desfășurate în teren.

Astfel, în perioada 15.02.2021-14.03.2021, 28 de studenți din Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, școlarizați în beneficiul Jandarmeriei Române, vor desfășura stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Pe durata stagiului de practică aceștia vor participa la toate genurile de misiuni, atât de asigurare și menținere a ordinii publice, cât și de pază și protecție instituțională, cu scopul de a dobândi deprinderile practice specifice activității de jandarm.

”Noi le dorim mult succes și îi asigurăm de tot suportul nostru în parcurgerea drumului de la student la jandarm profesionist.

Reamintim cu această ocazie că, în perioada 15-28 februarie 2021 are loc înscrierea candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Cei care își doresc o carieră militară în cadrul Jandarmeriei Române au la dispoziție 400 de locuri, în cadrul celor două școli militare de subofițeri: “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și “Petru Rareș” Fălticeni.

Informațiile privind condițiile de participare la concurs și criteriile de recrutare le puteți găsi pe pagina de internet a unității, la adresa www.jandarmeriaarges.ro și pe paginile de internet ale școlilor militare de subofițeri de jandarmi, la adresele www.scoaladragasani.ro și www.jandarmeriafalticeni.ro”, transmite Jandarmeria Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here