Ponta dezminte că ar vrea portofoliul lui Iordache: „Ultima dată când am fost Ministru al Justiţiei am făcut numai greşeli!”

La o zi după apariţia zvonurilor potrivit cărora ar putea să preia portofoliul Justiţiei, fostul premier Victor Ponta le-a a dezminţit, în stilu-i carateristic, haios şi chiar auto-ironic.

„Am spus ca nu ma mai intereseaza si nu mai raspund la toate prostiile si barfele ‘din piata’, dar pentru ca oameni seriosi m-au intrebat azi trebuie sa precizez: nu mi-a propus nimeni sa fiu Ministrul Justitiei si nu imi doresc absolut deloc asa ceva! Clar? (ultima data cand am fost Ministru al Justitiei am facut numai greseli!”, a scris Ponta pe Facebook, însoţind postarea de un emoticon cu faţă zâmbitoare.

„€Greşelile” sunt o referire la faptul că era el era ministru interimar al Justiţiei la momentul numirii lui Kovesi în funcţia de procuror-şef al DNA.

Fostul premier a mai comentat şi votul din parlament, de avizare a iniţiativei de organizare a unui referendum, salutând poziţia unui coleg de partid, care nu a votat.

„Ma bucur ca nu sunt chiar singurul ‘nebun’ care nu a votat si nu sustine aceasta poveste inutila si groteasca cu referendumuri ale Presedintelui contra PSD! Dar sunt foarte ingrijorat pt Romania – in timp ce singurele noastre subiecte sunt: dosare, catuse, proteste, referendumuri, nimeni nu mai da doi bani pe: economie, fonduri europene, investitii, sanatate, educatie, politica externa si regionala!!! Si o o sa vedeti foarte curand care este pretul pe care il platim toti ! Atata placere sinucigasa nu am vazut la alt popor!”, mai scrie Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here