Polițiștii locali din Pitești au împărțit gratuit măști călătorilor cu autobuzul

În perioada 20 – 22 iulie, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică Pitești au intensificat acțiunile specifice în vederea prevenirii unor fapte de încălcare a prevederilor Legii 55/2020, respectiv purtarea măștii în spațiile închise, inclusiv în mijloacele de transport în comun, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale și 42 de avertismente verbale.

”Pentru conștientizarea populației cu privire la posibilitatea răspândirii virusului SARS COV-2, polițiștii locali au distribuit, din stocurile proprii, măști faciale de protecție în mai multe zone din Municipiul Pitești, cu precădere în zona stațiilor S.C. Publitrans 2000 S.A., explicând celor în cauză riscurile la care se expun prin nepurtarea măștii și nepăstrarea distanței fizice.

Atragem atenția asupra faptului că polițiștii locali vor lua măsuri ferme de sancționare contravențională împotriva persoanelor care nu respectă prevederile legale, sancțiunea fiind cuprinsă între 500 lei și 2500 lei”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliție Locale Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.