Poliţiştii au controlat mai multe localuri publice din Argeş! Au fost depistaţi minori care consumau băuturi alcoolice

0
199

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au acţionat pe raza de competenţă, în zona barurilor şi discotecilor, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea infracţiunilor.

Poliţiştii au controlat trei localuri publice şi au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.000 de lei. Trei dintre sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 333/2003 privind paza bunurilor, iar 8 au fost aplicate pentru nerespectarea legii 61/1991.
Cu ocazia controalelor, la una dintre societăţile comerciale poliţiştii au constatat că nu era respectat planul de pază, la cea de-a doua au constatat că societatea nu a asigurat echipamentul specific agenţilor de pază, iar la cea de-a treia societate agentul de pază nu şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu. În toate cele trei cazuri au fost aplicate sancţiuni contravenţionale conform Legii 333/2003.

Totodată, la una dintre locaţiile controlate, au fost depistaţi 7 minori, toţi în vârstă de 17 ani, care consumau băuturi alcoolice. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 61/1991.

Amenzi în mai multe discoteci şi restaurante din comunele Drăganu şi Cocu

În noaptea de 06 spre 07 august a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu, împreuna cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au controlat 4 societăţi comerciale având ca obiect de activitate discoteci şi restaurante cu program non-stop. Cu ocazia controalelor poliţiştii au verificat 35 de persoane şi 21 de autovehicule şi au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4400 de lei.

Cu ocazia controlului efectuat la o discotecă din comuna Cuca, poliţiştii au constatat că obiectivul nu avea plan de pază întocmit. Administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional conform Legii 333/2003 cu amendă în valoare de 2.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here