Maratonul Olteniei 2016 aduce premii mai mari si numeroase surprize pentru toti cei care se alatura cauzei si vor alerga sau pedala pentru imbunatatirea sistemului medical din judetul Valcea.

Astfel, cei care vor urca pe podium vor primi premii si cu pana la 60% mai mari decat la editia precedenta, pentru aceeasi categorie.

Iata mai jos premiile pentru cei mai cei care ajung pe podium in clasamentul general:

Curse lungi MTB (51 km) si Trail (21.2 km)
General masculin si General feminin

-locul I – 800 RON
-locul II – 600 RON
-locul III – 400 RON
-locul IV – 300 RON
-locul V – 200 RON

Curse scurte MTB (33 km) si Trail (10.5 km)
General masculin si General feminin

-locul I – 500 RON
-locul II – 400 RON
-locul III – 300 RON
-locul IV – 200 RON
-locul V – 100 RON

Castigatorii fiecarei categorii de varsta, atat de la cursele de MTB, cat si de la cele de Trail (<18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani si 50+) vor fi rasplatiti cu premii in produse, cu valori cuprinse intre 100 si 200 RON.
Eforturile micutilor participanti la Crosul copiilor de duminica, 28 august vor fi, de asemenea, recompensate cu premii in produse, cu valori intre 60 si 115 RON. Pe cei mici ii asteapta si multe surprize la tombolele pregatite special pentru ei, cu premii in produse cu valori de la 135 la 280 RON.
Tombolele organizate in ambele zile ale competitiei vor sustine buna dispozitie si pentru restul participantilor care pot castiga premii in produse in valoare de la 50 RON pana la 2000 RON.
De asemenea, vom premia cel mai in varsta, respectiv  cel mai tanar dintre sportivii amatori care vor finaliza cursa cu produse in valoare de 150 RON fiecare.
Fondul total de premii pentru editia din acest an se ridica la 41 635 RON (aproximativ 9 314 euro), constand in bani si produse.
Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ Romania, organizat cu sprijinul Hyper Sport si Padina Fest, al Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea.
Editia din acest an are alaturi parteneri pentru care sprijinirea unui eveniment sportiv si a unei cauze a devenit deja traditie: Adrem Invest – partener principal, alaturi de Ciga Energy, Reinvest si firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii in calitate de parteneri Gold si Energobit, EY Romania, Fine Consulting, InformLykos in calitate de parteneri Silver.
Urmariti website-ul www.maratonulolteniei.ro si paginile de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei si www.facebook.com/energiepentrubine pentru  informatii actualizate despre eveniment.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing
CEZ Romania

Comments

comments