Doi bărbaţi din comuna Poiana Lacului, judeţul Argeş, bănuiţi că ar fi sustras combustibil dintr-un autotren, au fost depistaţi pe autostrada A1. 180 de litri de combustibil au fost recuperaţi.

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat în flagrant 2 bărbaţi cu vârste de 18 şi 27 de ani, ambii din comuna Poiana Lacului, judeţul Argeş în timp ce sustrăgeau combustibil dintr-un autotren.
 
Aceştia au fost surprinşi după ce ar fi sustras cantitatea de 180 litri combustibil dintr-un autotren ce se afla staţionat într-o parcare situată pe Autostrada A1 la km. 110.

La controlul efectuat în autoturismul cu care cei doi se deplasau au fost identificate atât recipiente din plastic, cât şi diferite scule susceptibile că ar fi fost utilizate la săvârşirea infracţiunii.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.

Bărbaţii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

BIROUL DE PRESA

Comments

comments