Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat opt percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri.

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi.

La data de 1 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –・S.T. Piteşti, au efectuat opt percheziţii domiciliare, pe raza municipiilor Bucureşti şi Piteşti, precum şi pe raza localităţii Stâlpeni, din judeţul Argeş, la persoane bănuite de trafic de droguri.

Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie –・iunie a.c., membrii grupării ar fi achiziţionat diverse cantităţi de droguri de pe raza municipiului Bucureşti, pe care ulterior le-ar fi porţionat şi revândut pe raza municipiului Piteşti şi a localităţilor Bascov şi Stâlpeni.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit droguri, cântare şi alte ustensile folosite la dozarea şi consumul de droguri, diferite sume de bani, provenite, telefoane mobile şi cartele SIM.

În seara zilei de 2 iulie a.c., în continuarea cercetărilor, poliţiştii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 21 de ani, din Bucureşti, în timp ce vindea droguri, în municipiul Bucureşti.

La sediul D.I.I.C.O.T –€・S.T. Piteşti au fost conduse, pentru audieri 26 de persoane. Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

BIROUL DE PRESA

Comments

comments