Pentru petrecerea concediului fără incidente, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş recomandă celor care îşi petrec sejururile în zonele de agrement, un plus de vigilenţă şi atenţie la bunurile personale.

 

În data de 17 iulie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au desfăşurat o acţiune de informare în rândul persoanelor care aleg să îşi petreacă zilele de concediu în ştranduri sau alte zone de agrement.

Poliţiştii au verificat atât agenţii de pază care asigură securitatea bazinelor de înot, cât şi comercianţii din incinta acestora.

Cetăţenii au fost informaţi cu privire la riscurile care se supun  atunci când îşi lasă bunurile nesupravegheate.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş vă recomandă să acordaţi o atenţie sporită lucrurilor personale, pentru a nu fi prejudiciaţi!

–           Evitaţi să luaţi la piscină bunuri de valoare (bijuterii, electronice de valoare, etc.) sau sume mari de bani.

–           Păstraţi mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, pătura, banca sau locul în care aţi lăsat obiectele personale!

–           Încercaţi să lăsaţi întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv!

–           Nu lăsaţi obiectele de valoare – bijuterii, portofele, telefoane mobile – la vedere pe plajă!

–           Asiguraţi-vă autoturismul şi nu lăsaţi la vedere obiecte de valoare, pentru a nu atrage atenţia infractorilor.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI