De Ziua Femeii, poliţia argeşeană şi-a trimis reprezentanţii direct în stradă pentru a le face o surpriză plăcută şoferiţelor care au trecut, în această dimineaţă, prin zona Depoului CFR.

Comisarul şef Dănuţ Dinu, însoţit de două frumuseţi poliţiste şi de doi băieţi ca bradul de la trupele speciale, dar şi de alţi reprezentanţi ai IPJ Argeş au avut o misiune foarte frumoasă, de această dată.

Pentru prima data, la această acţiune devenită deja tradiţie, au participat şi două fete tinerele şi simpatice, echipate corespunzător, care fac parte din structurile IPJ Argeş, şi, pentru mai mare impact la …şoferiţe, au împărţit flori şi doi poliţişti de la trupele speciale. Însă nu numai şoferiţele au beneficiat de atenţia oamenilor legii în această zi specială, ci şi cele care circulă cu…autobuzul. Comisarul şef Dănuţ Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Argeş a luat iniţiativa şi a oprit în trafic mai multe autobuze pentru a le felicita şi a le oferi câte o floare şi un călduros “La mulţi ani!” tuturor călătoarelor.

 

Şi primarul Tudor Pendiuc a împărţit 500 de flori

Primarul Tudor Pendiuc a organizat şi el o acţiune dedicate doamnelor şi domnişoarelor şi a ieşit în faţa Primăriei din Piteşti pentru a oferi flori trecătoarelor şi pentru a le spune, personal, să fie fericite, zâmbitoare şi iubite. Înconjurat de doamne şi domnişoare, primarul Tudor Pendiuc a oferit repede cele 500 de flori pregătite special pentru ele, nefiind uitate nici jurnalistele prezente la acest frumos eveniment.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI