Pokemon Go a ajuns oficial în Europa! Cum funcționează jocul care a înnebunit lumea

Jocul Pokemon Go a ajuns oficial în Europa, la o săptămână după ce a fost lansat în Statele Unite.

Aplicația care face ravagii printre posesorii de smartphone-uri din întreaga lume este una dintre cele mai descărcate în prezent. Europenii se numără printre cei șapte milioane de oameni care au descărcat deja jocul lansat de Nintendo săptămâna trecută.

Pokemon Go este un joc gratuit, care implică găsirea și capturarea de personaje virtuale Pokemon în diferite locuri din viața reală. Practic, utilizatorii se mută în lumea fizică prin intermediul camerei smartphone-ului lor. Pokemon Go a generat în doar câteva zile venituri de milioane de dolari. Jocul în sine este gratuit, însă utilizatorul este stimulat să bage mâna în buzunar dacă vrea să adauge funcții suplimentare. De exemplu, ca să cumpere alimente pentru hrana monștrilor capturați.
Deja au apărut știri cu oameni care au fost loviți de mașini sau au suferit traumatisme din cauza neatenției în timp ce mergeau.
În mai puțin de o săptămână, Pokemon Go a devenit cel mai popular joc din lume. Se pare că utilizatorii petrec mai mult timp pe acest joc decât pe WhatsApp, Instagram sau Facebook Messenger.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here