Dragi argeşeni, suntem la finalul unei campanii electorale pe care Partidul Naţional Liberal, aşa cum a promis, a desfăşurat-o în limitele bunului simţ, în spiritul legii şi a lucrat alături de candidaţii şi de membrii săi pentru a promova proiectele pe care intenţionează să le pună în aplicare după 11 decembrie.

Vă mulţumim pentru căldura cu care ne-aţi primit, răbdarea de a ne asculta, pentru determinarea şi încrederea dumneavoastră. Mai sunt doar două zile din această campanie, iar duminică, prin votul dumneavoastră, se va decide soarta României pentru următorii ani. Votul fiecărui om din ţara asta va fi parte din modul în care vom construi România de acum încolo.
În Parlament e nevoie de oameni oneşti, hotărâţi să lucreze doar în slujba cetăţenilor, nu pentru interese personale. Partidul Naţional Liberal, prin oamenii pe care i-a trimis în faţa dumneavoastră pentru alegerile parlamentare de duminică, garantează că atitudinea clasei politice se va schimba şi că toţi parlamentarii liberali vor fi, de la tribuna Parlamentului, vocea tuturor acelora care nu pot sau nu sunt lăsaţi să fie auziţi.

Dragi argeşeni, duminică este ziua în care vom rescrie istoria! Este ziua în care ţara îşi asigură viitorul pentru România Înainte.

Cu o deosebită consideraţie,
Echipa PNL Argeş!

Comments

comments

DISTRIBUIȚI