Patronul societăţii Metabet din Piteşti, Constantin Pănescu, se luptă din răsputeri să câştige o lucrare uriaşă. Este vorba despre montarea unor dispozitive de reţinere vehicule de tip New Jersey pe zona care separă sensurile de mers pe DN1. Pentru întreaga operaţiune, CNADNR a pus la bătaie suma de 224 de miliarde de lei vechi. Banii au rămas însă în bugetul Companiei, deoarece, în urma licitaţiei din decembrie 2012, au existat probleme la întocmirea documentaţiei de atribuire, motiv pentru care aceasta a fost contestată de către toţi participanţii.

Conform caietului de sarcini, lucrarea constă în amplasarea şi montarea unor parapeţi speciali din beton pe cei 600 km ai DN1 în punctele considerate periculoase pentru şoferi.
Pe lângă SC Metabet din Piteşti, de respectiva lucrare mai sunt interesate şi alte trei societăţi, printre care se numără şi o firmă din Austria. După ce CNADR va revizui documentaţia, licitaţia se va relua, iar Constantin Pănescu are mari şanse să prindă una dintre cele mai costisitoare lucrări demarate la acest început de an.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI