PMP Argeș sprijină performanţa! Sportivii argeșeni premiați de Cristian Diaconescu, Cătălin Bulf şi Alina Frătică, candidații PMP Argeş la alegerile parlamentare

2,232 views

Diplome, cupe şi multe surprize pentru sportivii argeşeni! Aşa cum a promis, Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, locul I la Camera Deputaţilor, susţine performanţa şi sportul argeşean. Astfel, sâmbătă, 29 octombrie,alături de Cristian Diaconescu,  locul I la Senat, şi de Alina Frătică, candidat din partea PMP Argeş la Camera Deputaţilor, Cătălin Bulf a premiat 4 echipe de handbal care s-au întrecut în cadrul galei „Cupa Cătălin Bulf”.

Prima ediţie a competiţiei sportive ”Cupa Cătălin Bulf” a avut loc la Baza Sportivă din comuna Bradu, unde au participat patru echipe de handbal masculin, toate fiind premiate şi recompensate cu diplome, cupe, mingi şi echipamente sportive de cei trei candidaţi ai PMP Argeş: CSS Dinamo Braşov, CSS Craiova, CS Viitorul Piteşti 1 şi 2.

Cătălin Bulf: ”Este prima ediţie a acestei cupe şi sper ca toate echipele din acest an să revină şi la ediţia viitoare, cea din 2017. Vă mulţumesc foarte mult pentru participare, în mod deosebit celor două echipe care au venit de la Braşov şi Craiova şi vă invit la încă un turneu, cel de anul viitor. Sunt mândru de tot ce am văzut astăzi, de fair-play-ul şi dăruirea din teren. Cu toţii au dovedit, atât jucătorii, cât şi antrenorii, că handbalul românesc are viitor şi tocmai de aceea merită susţinut de noi toţi. Avem în spate rezultate notabile, campioni mondiali, iar tradiţia trebuie să meargă mai departe”, a declarat Cătălin Bulf, preşedinte PMP Argeş.

Cristian Diaconescu: „Clubul Sportiv Viitorul Piteşti merită susţinerea noastră pentru că îndrumă cu mult drag şi pasiune copiii şi tinerii către mişcare, sport, viaţă sănătoasă şi performanţă. Sportul, este fără îndoială, o mină de aur pentru sănătate. Îi felicit pe tineri că au ales să practice acest sport atât de frumos, un sport de echipă, care le oferă adolescenţilor oportunitatea de a se menţine sănătoşi din punct de vedere fizic, dar le oferă şi posibilitatea de a-şi îmbunătăţi aptitudinile, având importante efecte benefice asupra stării lor mentale”.

Alina Fratică: „Copiii sunt cea mai mare investiţie în viitor, iar PMP sprijină sportul şi copiii talentați! Conform statisticilor doar 8% din români practică sportul în mod regulat, iar 49% nu practică sport niciodată. Acest fapt are efecte nocive asupra populaţiei României, care în momentul de faţă se află pe un trend ascendent în creşterea numărului de persoane supra-ponderale sau cu un grad de obezitate ridicat, efecte care duc la probleme de sănătate, reduc calitatea şi durata vieţii”.

Junioarele de la Viitorul Piteşti, premiate de Cătălin Bulf

O altă competiţie de handbal a avut loc pe sâmbătă, 29 octombrie, şi la Sala Sporturilor din Piteşti. Aici, junioarele echipei de handbal feminin LPS Piteşti au fost premiate de Cătălin Bulf. Sportivele au primit diplome, cupe, mingi, dar şi echipament sportiv.
Tot la sfârşitul lunii octombrie, Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, a premiat 70 de micuţi fotbalişti din Câmpulung. Cupa Speranţelor „Cătălin Bulf”, la fotbal, ediţia I, turneu dedicat juniorilor pentru a-i îndemna şi totodată a-i susţine pe micii sportivi să practice sportul a avut loc pe stadionul municipal Câmpulung.
De-a lungul timpului, Cătălin Bulf s-a mai implicat în sponsorizarea mai multor acțiuni sportive, recent donându-şi şi indemnizația de consilier judeţean unui club de handbal din Pitești.
„Am fost sportiv, mi-a plăcut fotbalul şi am şi jucat o bună perioadă de timp. Am jucat la FC Argeş, la juniori, de aceea am luat această iniţiativă ca în fiecare an să avem o cupă la Câmpulung. Îi felicit pe profesori că reuşesc să îndrume spre sport atât de mulţi copii”, a precizat Cătălin Bulf.

Comments

comments