Plecase la cumpărături, deşi trebuia să stea în izolare. Poliţia i-a acordat încă un „concediu” de 14 zile la domiciliu

Plecase la cumpărături, deşi trebuia să stea în izolare. Poliţia i-a acordat încă un „concediu” de 14 zile la domiciliu. Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției Locale au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Argeș.

Au fost verificate 759 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.500 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Au fost constatate 3 sancţiuni, în valoare totală de 1.000 de lei, pentru trei persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Suplimentar, aceștia au fost plasați în carantină la domiciliu pentru încă 14 zile.

Este vorba despre un bărbat dintr-un oraș din Argeș, care a fost depistat la cumpărături, deși trebuia să stea în izolare. Alte două persoane, un bărbat de 30 de ani și o tânără de 18 ani, au revenit în țară în data de 20 mai și au declarat că nu știau că trebuie să stea în izolare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.