Piteştiul va găzdui, în perioada următoare, nu mai puţin de patru competiţii atletice de nivel naţional şi internaţional.

 

Beneficiind de condiţii de excepţie pentru antrenamente şi întreceri, Federeaţia Română de Atletism a decis ca anul acesta să îşi ţină toate competiţiile importante, de la campionate naţionale la cele balcanice, pe toate categoriile de vârstă, de la juniori la seniori, în parteneriat cu Primăria Piteşti, la Baza Sportivă „Nicolae Dobrin”.

Astfel, în lunile iulie şi august, Piteştiul va fi punctul central de reuniune al celor mai buni atleţi din România şi sud-estul Europei.

Competiţiile se vor desfăşura după următoarul program:

Campionatul Naţional de Atletism  pentru Seniori şi Tineret (24-26 iulie). Vor participa aproximativ 400 de sportivi, la 20 de probe. Este a doua oară când această întrecere se ţine la Piteşti, după ce ediţia de anul trecut a marcat inaugurarea noii piste refăcute a complexului.

Campionatul balcanic de Atletism pentru Seniori (1-2 august). A 74-a ediţie a competiţiei va reuni la start aproximativ 500 de atleţi din 17 ţări.

Campionatul Naţional de Atletism pentru Juniori (7-8 august).

Campionatul Naţional –・20 kilometri Marş pentru SEniori, Tineret şi Juniori I (26 iulie). Vor participa peste 40 de concurenţi, atât la masculin cât şi la feminin. Locul de desfăşurare va fi parcul Lunca Argeşului

 

Comments

comments