A venit primăvara şi vă gândiţi cum să vă renovaţi sau să vă amenajaţi casa şi grădina? Centrul comercial Piteşti Retail Park vă aşteaptă cu oferte şi soluţii creative pe segmentul amenajarea casei, mobilă şi decoraţiuni pentru casă.
În timp ce vă faceţi cumpărăturile în Hypermarketul Auchan Bradu, puteţi lăsa copilul la cel mai cool  loc de joacă, Maciu Piciu, unde vă aşteptăm în fiecare duminică,  ora 12.00, la teatru de păpuşi. 

Dar asta nu este tot! Săptămâna aceasta, magazinul JYSK sărbătoreşte 36 de ani de la deschiderea primului magazin în Danemarca, ţara de origine a brandului. Cu această ocazie, a pregătit o serie de oferte atractive pentru dumneavoastră, printre care 36% reducere la saltelele Wellpur, toată gama de prosoape sau scaune dining.

Vino în magazinul  Naturlich, la mezanin, să descoperi noile colecţii de bucătării. Acum ai 25% reducere şi montaj gratuit. În plus, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, la Naturlich aveţi reducere până la 40% la articolele selecţionate, ofertă valabilă până pe 19 aprilie. 

Magazinul Lems vă aşteaptă de asemenea cu idei şi colecţii noi pentru dormitorul dvs. 

Baz design magazin, recent deschis, vă oferă o gamă diversificată şi design atractiv pentru fereastra dumneavoastră: rulouri, falduri romane, jaluzele verticale.

În magazinul Cador găsiţi cele mai atractive idei pentru decorarea mesei de Paşte. Nu rataţi colecţia nouă de produse de ceramică din Grecia!
 
Hypermarketul Auchan Bradu vă oferă alternative pentru grădină, pe lângă o ofertă extrem de atractivă pentru cumpărăturile zilnice.

Şi nu uitaţi să vizitaţi magazinul Brico Depot, pentru a căuta în mod special produsele aflate în promoţie,  Arivaj!  
Vă aşteptăm în centrul comercial Piteşti Retail Park Auchan Bradu să descoperiţi oferta  magazinelor pe segmentul mobilă şi decoraţiuni pentru casă. Pentru mai multe detalii, accesaţi www.pitestiretailpark.ro

Comments

comments

DISTRIBUIȚI