Pitești. Platforme de colectare a deșeurilor, desființate. Ce alternative au cetățenii

0
77
Pitești. Platforme de colectare a deșeurilor, desființate. Ce alternative au cetățenii. Ca urmare a înființării platformei de colectare, prevăzută cu containere îngropate, situată în parcarea din fața terenului de sport „Aripi”,  aflată la intersecția dintre Str. Tineretului și Str. Augustin Z.N. Pop, s-a dispus de către Primăria Municipiului Pitești, desființarea platformelor de colectare a deșeurilor municipale din cartierul Craiovei, blocurile 9, 10 și 11, începând cu data de 11.10.2021.
Locatarii arondați platformelor desființate sunt rugați să depoziteze deșeurile la platforma mai sus menționată, dotată cu containere îngropate.
De asemenea, începând de astăzi, s-a dispus desființarea platformei de colectare a deșeurilor municipale din Str. Nicolae Dobrin, din zona Liceului cu Program Sportiv „Viitorul”, locatarii arondați platformei desființate sunt rugați să depoziteze deșeurile municipale la platforma de colectare din curtea interioară a blocului cu intrare din Str. Slt. Romeo Tuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here