Pitești. O poveste tristă! Trei cățeluși adorabili își caută o familie

Trei cățeluși adorabili își caută o familie. Stăpâna lor, o doamnă în vârstă, s-a îmbolnăvit și este internată în spital. Micuții au rămas singuri în apartament și de teama că nu va supraviețui operației, doamna care îi îngrijea își dorește să găsească o familie bună pentru cățelușii ei. Povestea este relatată de cei de la clinica MeryVet din Pitești, iar cei dornici să-și mărească familia cu acești adorabili micuți îi pot contacta.

O poveste plina de tristete ii inconjoara pe acesti 3 micuti. 
Stapana lor, o doamna in varsta ii ingrijea cu toata iubirea ei. Ei erau sufletul ei, iar ei depindeau 100% de ea. Din pacate, doamna, singura pe lume, s-a imbolnavit, a ajuns la spital unde asteapta o operatie extrem de complicata (scoaterea unui plaman). In toata aceasta perioada, cateii sunt singuri in apartament, o vecina le da doar mancare. Cu lacrimi amare, de pe patul de spital, unde se teme ca nu va supravietui operatiei, doamna ne-a sunat sa ne roage sa-i gasim stapani buni pentru ei, pentru ca inima i-a ramas la ei si nu are liniste stiindu-i singuri, stiind ca nu-i va mai putea ingriji sau poate chiar vedea vreodata. De atunci nu mai avem liniste nici noi!

Ei sunt Jimmy-6 ani, Chihuahua,- 5kg Emma-4 ani, puiul lor de 4 kg si Chanel 9 ani, mamica Bichon, de 6 kg. Toti sunt sterilizati.

Daca va doriti un catel bun si iubitor, calm si frumos, cum sunt toti cateii care au fost crescuti de persoane in varsta, sau chiar pe toti ca o familie, va asteptam sa ne ajutati. Chiar si cu un share. Speram ca ei sa aiba noroc de stapani cu suflet bun, la fel ca al doamnei”, este mesajul postat de reprezentanții cabinetului medical veterinar.

Clinica Veterinara Meryvet
0770921345 | 0348425008
Mircea Eliade nr. 3A, Pitesti, vis a vis de Kaufland Nord, la blocul portocaliu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.