leonardPrima vedetă TV din România care a recunoscut public că este homosexual, este piteşteanul Leonard Miron. Acesta are de 13 ani acelaşi iubit, un spaniol pe nume Miguel. Cuplul trăieşte de mai mulţi ani în Marea Britanie, lângă Londra, şi, chiar dacă acolo sunt deja legale căsătoriile în cuplurile gay, cei doi nu vor încă să se căsătorească oficial. O vor face, după cum a declarat Leonard de curând, doar pentru că, împreună, au reuşit să adune o serie de proprietăţi, printre care se numără şi aparatmentul din Piteşti, de lângă pădurea Trivale.

Leonard Miron, fosta vedetă a TVR, are acum 43 de ani. A absolvit Colegiul Zinca Golescu din Piteşti după care, în mod normal pentru promoţia din care a făcut parte, a urmat Medicina, ajungând medic ginecolog. În paralel însă, a devenit om de televiziune, fiind una dintre cele mai apreciate figuri ale postului public românesc, imediat după Revoluţie. În urmă cu mulţi ani a ales însă să trăiască în Anglia, unde şi-a cunoscut şi partenerul de viaţă, pe Miguel, şi unde a avut mai multe joburi. A fost mai întâi steward, adică însoţitor de zbor, la British Airways, fiind chiar şeful stewarzilor, apoi s-a angajat la una dintre cele mai mari bănci londoneze, Barclay»s  şi a devenit bancher personal. În urmă cu doi ani, Leonar Miron a făcut o nouă schimbare de carieră, angajându-se ca director de croazieră la o firmă de turism ce organizează excursii pe Rin şi Dunăre.

În tot acest timp, a continuat să vină în fiecare vineri în ţară pentru emisiunea pe care o realiza la TVR şi să îşi continue relaţia cu iubitul său cu care, aşa cum singur spune, „trăieşte de 13 ani într-o continuă lună de miere!“.
Însă, nu vor să se căsătorească, deocamdată! „Legalizarea relaţiei noastre nu e o prioritate. Nu mă văd spunând «Da» doar pentru că aşa ar trebui. Va veni un moment când pasul va trebui să fie făcut din considerente legale: avem două apartamente în România, unul la Madrid, casa bătrânească în Avila (Spania) şi casa din Reading (Anglia). Dacă mai adăugăm şi proprietatea pe care vrem să o achiziţionăm în curând în Anglia, poate că ar fi cazul să ne gândim la o formă legală de a manageria investiţiile pe care le avem eu, el sau amândoi. Ăsta cred că ar fi singurul motiv pentru care ne vom căsători”, a explicat Leonard Miron.
Până atunci însă, Leonard Miron revine des la Piteşti, în apartamentul său, pentru a-şi vedea mama, care locuieşte aici şi a frecventa vechi amici.
 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI