Binecunoscuta Teo Trandafir, vedeta incontestabilă a show-ului TV românesc, născută la Piteşti, a trecut din nou prin mâna medicilor chirurgi.

Piteşteanca a suferit luna aceasta o intervenţie chirurgicală laparoscopică, pentru a scăpa de o hernie abdominală.

„Hernia hiatala pe care o aveam de la nenumăratele intervenţii chirurgicale pe care le-am făcut în Austria avansa cu trecerea timpului şi îmi era destul de dificil să mă mişc, în plus, îmi provoca dureri, uneori, insuportabile, aşa că, am decis să fac ceva în acest sens. Oricât de greu mi-a fost să ajung iarăşi la spital şi sa trec prin traumele unei operaţii, mi-am luat inima în dinţi şi, după terminarea sezonului „Teo”, m-am dus direct la clinică doctorului Copăescu, ca să rezolv situaţia odată pentru totdeauna”, a declarat Teo Trandafir, pentru WOWbiz.ro.

Operaţia nu a fost una dificilă, însă vedeta a avut multe emoţii: „Mi-a fost o frică incredibilă, însă toată lumea de la clinică a fost extrem de amabilă cu mine. M-am dus la spital într-o zi de vineri, chiar după ultima mea emisiune de la KanalD şi m-am externat miercuri, cu o zi mai târziu decât ar fi fost nevoie, dar doctorul Copăescu şi echipa lui au considerat că nu trebuie să existe nici cea mai miă problemă în ceea ce mă priveşte. Mai mult, în momentul în care am ajuns pe masa de operaţie, înainte de anestezie, o asistentă foarte drăguţă mi-a zis: „acum, să vă alegeţi un vis frumos, o să fie totul bine, o să vedeţi”. Aşa a şi fost! După intervenţie, nu mă durea nimic, mă simţeam ca nouă, iar în prima zi, am făcut 15 ture pe culoarele spitalului şi am băut şi jumătate de litru de apă”, a spus Teo.

Comments

comments