Piky, simpatica picătură de apă mascota Apă Canal Piteşti, împlineşte 13 ani! Aceeaşi vârstă are şi Programul Educaţional Piky derulat de societatea furnizoare de apă.

Piky este marcă înregistrată la OSIM.

Cu ocazia acestei aniversări, societatea Apa Canal 2000 SA organizează două acţiuni.  Prima dintre ele este evenimentul “Piky susţine o reţea de viaţă pentru viitor” care se va desfăşura în data de 3 iunie 2016 la Hotel Ramada, în cadrul căruia vor fi prezentate informaţii despre principalele activităţi prevăzute în proiectul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Argeş”, beneficiile sale pentru populaţie şi rezultatele aşteptate la finalul implementării. La această acţiune sunt
invitaţi reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ şi ai instituţiilor cu care societatea colaborează în ceea ce priveşte programul educaţional.

Cea de a doua acţiune este “Zilele Porţilor Deschise”. În perioada 1 – 3 iunie 2016, grupuri de elevi şi cadre didactice vor putea vizita Uzina de Apă Budeasa şi Staţia de Epurare Piteşti, între orele 9 – 15, în baza unei programări la telefon 0348.807.105.

Comments

comments