CE N-A VĂZUT PITEŞTIUL… Peste 250 de personalităţi au fost prezente la inaugurarea plină de fast şi eleganţă a celui mai luxos hotel din Piteşti, cu un meniu demn de premiile Oscar şi două recitaluri de excepţie – Elena Gheorghe şi Proconsul.

Dacă un străin ar fi trecut vineri seara prin faţa Hotelului Ramada, ar fi crezut că aici are loc o petrecere hollywoodiană sau o recepţie demnă de high class-ul New York-ului sau al Parisului. Eleganţa şi bunul gust au fost cuvintele-cheie pe tot parcursul recepţiei.

Cei mai mulţi bărbaţi au purtat cravate negre la costumele ultimul răcnet, iar doamnele şi-au scos din garderobe rochii ce ar fi făcut să pălească de invidie şi vedetele din Bucureşti. Iată câteva exemple relevante în acest sens: Andreea Vişoiu (care şi-a serbat ziua de naştere la inaugurare) a purtat o ţinută Lanvin, Eliza Dumitru (soţia lui Virgil Dumitru de la COMESAD), o rochie Moschino, perfect accesorizată, iar Denisa Dumitru (unul dintre cei doi acţionari) – o rochie superbă Clara Rotescu.

Recepţie pe acorduri de „New York, New York”

Cei 250 de invitaţi au fost aşteptaţi de către acţionarii hotelului (Denisa Dumitru şi Valentin Vişoiu) pentru tăierea panglicii şi turul hotelului. Vizitând câteva dintre cele 135 de camere – amenajate şi dotate la cele mai înalte standarde – am aflat că mobilierul a fost adus din Germania, Austria şi Italia, iar băile – direct din Germania. De altfel, inclusiv arhitectul Hotelului Ramada Piteşti este din Germania. Mai trebuie spus că la Hotelul Ramada sunt camere inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi. Odată terminat turul hotelului, invitaţii au fost conduşi de gazde în Diamond Ball Room pentru recepţia mult aşteptată. În faţa ringului de dans, cvartetul Incantare asigura deja o uvertură muzicală foarte plăcută, din care a făcut parte inclusiv hit-ul „New York, New York”. Amfitrioana serii, cunoscuta Mihaela Rădulescu, purtând o rochie verde foarte elegantă, a fost la înălţime, fiind spontană, plină de umor, originală şi în permanent dialog cu invitaţii.

Meniul a inclus de la tartar de somon până la piept de pui cu creveţi şi muşchi de vită argentinian

Meniul de la recepţie a fost şi el unul demn de o recepţie de şapte stele, fiind pregătit de maestrul Orlando Zaharia. Vi-l prezentăm, în exclusivitate: lollipop din somon, tartar de vită, tartar de somon, creveţi chilli, rasol alb, salată Caesar, duet de somon cu file de Doradă, sorbetto de lămâie, piept de pui cu creveţi, piept afumat de raţă şi muşchi de vită argentinian. O dovadă că evenimentul a fost unul cu gust şi la propriu şi la figurat. Servirea sorbetto-ului a fost acompaniată de către saxofonistul Roman Ciuganschi. Şi partea muzicală a fost una la înălţime, fiind asigurată de trupa Proconsul şi de cunoscuta interpretă Elena Gheorghe.
Regalul muzical a făcut VIP-urile locale să meargă pe ringul de dans, printre cei mai activi la acest capitol numărându-se şeful ITM Argeş – Ciprian Berevoianu şi soţia sa, Cosmina. Pentru Cristiana Copos – una dintre cele mai apreciate femei de afaceri din ţară – recepţia de la Ramada Piteşti a fost o ocazie să revină în Argeş. Născută la Câmpulung Muscel, Cristiana Copos a rămas legată afectiv de judeţul nostru şi nu ezită să revină aici ori de câte ori are ocazia. La 51 de ani, soţia lui George Copos arată impecabil şi rămâne un etalon al eleganţei. Momentul tortului a fost unul special, Mihaela Rădulescu ajutând la tăierea acestuia alături de acţionara Denisa Dumitru şi directorul Cerasela Gheorghiu. Tortul – unul de dimensiuni impresionante – a fost o delicatesă pentru papilele gustative ale oaspeţilor – fiind făcut din ciocolată albă cu zmeură. O menţiune aparte se cuvine pentru PR-ul hotelului – Ana Gheorghe – cea care a avut grijă ca evenimentul să fie organizat ca la carte. Şi chiar aşa a fost. Încheiată târziu în noapte, recepţia de inaugurare a Hotelului Ramada Piteşti a fost un eveniment monden de primă clasă, cel mai important găzduit vreodată de Piteşti. O dovadă că toamna se numără superlativele la Ramada Piteşti.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI