Petre Daea şi Olguţa Vasilescu, în Argeş. Sunt invitaţi la dezbaterea “Dezvoltarea economică, socială și culturală a zonelor rurale din România”

0
423

Vineri, 24 noiembrie, ora 12.00, la Muzeul Județean Argeș, va fi organizată dezbaterea cu tema “Dezvoltarea economică, socială și culturală a zonelor rurale din România ” organizată de Confederația Sindicală Națională MERIDIAN și Federația AGRO PROPACT.

Evenimentul se va desfășura în Amfiteatrul Muzeului Județean Argeș, în ajunul manifestărilor dedicate Marii Uniri, dar și în contextul activităților naționale care marchează ”Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor”.

Temele ce vor fi abordate vizează consolidarea instituțiilor naționale și locale care gestionează politica agricolă și dezvoltarea rurală durabilă, educația, pregătirea profesională și cultura în zonele rurale, oportunități pentru educație și formare profesională a locuitorilor din zonele rurale, precum și egalitatea de șanse la țară și prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor.

La eveniment sunt invitați să participe ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia-Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă, europarlamentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here