În ziua de 7 noiembrie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului au reţinut un bărbat de 46 de ani, din Piteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept şi conducere sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a fost depistat anterior, în seara zilei de 6 noiembrie, în jurul orei 20:00, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67B, aflându-se sub influenţa alcoolului. El se îndrepta către judeţul Olt, când a fost oprit de poliţie la Poiana Lacului iar testul alcoolemiei a arătat că avea peste 1 la mie alcool în aerul expirat, drept pentru care i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

În seara respectivă, maşina a rămas pe loc iar şoferul a plecat însă, a doua zi de dimineaţă, după ce poliţiştii au remarcat că aceasta nu mai era în acolo, au decis să vadă ce s-a întâmplat. A fost depistat pe raza comunei Vedea, conducând din nou autoturismul, deşi avea dretpul de a conduce suspendat, şi se afla, din nou, sub influenţa alcoolului, alcoolemia fiind tot de peste 1 la mie!

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comments

comments