Arme letale deţinute ilegal, la Corbi. Posesorul a fost reţinut

839 views

Arme letale deţinute ilegal, la Corbi. Posesorul a fost reţinut. În ziua de 7 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș au reținut un bărbat de 55 de ani, din Corbi, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Pentru administrarea probatoriului, la locuința persoanei în cauză a fost efectuată o percheziție domiciliară, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Argeș. Cu ocazia activității au fost descoperite o armă de vânătoare, o armă confecționată artizanal ce are aparența unei arme letale, un cartuș cu glonț nepercutat, precum și mai multe tuburi percutate.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Bărbatul în cauză se ocupă cu creşterea oilor şi prin zonă se discuta despre faptul că deţine arme, fără a avea însă dreptul legal. Zvonul a ajuns şi la urechile oamenilor legii, care au decis să se convingă singuri dacă este adevărat sau nu! Pentru că a fost prins în fapt, el riscă acum o pedeapsă cu închisoarea între 1 şi 5 ani, textul de lege care îl incriminează neavând alternativă în amendă penală!

Comments

comments

DISTRIBUIȚI