Performaţă de excepţie pentru sportivii alb-violeţi. FC Argeş are patru campioni mondiali la karate!

835 views

În perioada 20-22 aprilie, în Turcia, la Istanbul, s-a desfăşurat a IX-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Shotokan WSF. La startul acestei competiţii s-au aliniat 34 de ţări, de pe 4 continente şi aproximativ 1300 de sportivi. Aceştia au concurat la multiple probe de kumite(shobu ippon, shobu sanbon, wkf ), kata, precum şi la probe de kumite şi kata pe echipe.

FC Argeş a fost reprezentat la acest concurs de antrenorul lotului naţional, sensei Sebastian Ene şi de sportivii Vlad Rizea, Gabriela Tudor, Alexandra Pană, Andrei Ghiţă, Ştefăniţă Ioniţă şi Ştefan Dumitrescu.

În cele două zile de întreceri, karateka alb-violeţi au câştigat 10 medalii, dintre care 4 de aur, 3 de argint şi 3 de bronz.

Antrenorul emerit Sebastian Ene, posesor al centurii negre 5 dan, este foarte mulţumit de rezultatele elevilor săi: “Competiţia a fost foarte dificilă datorită numărului mare de participanţi, dar şi a nivelului de pregătire al acestora. Sunt mulţumit de rezultatele obţinute de sportivii noştri. Au fost motivaţi şi au dovedit tărie de caracter în condiţiile în care unii dintre ei abia au trecut la seniorat. Pentru noi urmeaza o scurtă pauză de refacere, după care intrăm în program normal de antrenament. Satisfacţia lor este cu atât mai mare pentru că în următoarele zile urmează să fie premiaţi de Ministerul Sportului pentru rezultatele obţinute anul trecut” a declarat coordonatorul secţiei de karate al clubului.

Rezultatele obţinute de sportivii de la FC Argeş:

Vlad Rizea:
– locul I kumite echipe seniori
– locul II kumite shobu sanbon seniori +84kg
– locul III kumite wkf seniori +84 kg

Gabriela Tudor:
– locul I kumite echipe seniori
– locul I kumite shobu ippon seniori -55kg
– locul II kumite wkf seniori -55kg

Alexandra Pană:
– locul I kumite echipe seniori
– locul III kumite wkf seniori -61kg

Andrei Ghiţă:

– locul III kumite shobu ippon seniori –€ 67kg
– locul V kumite wkf seniori –€ 67 kg

Ştefaniţă Ioniţă:
-locul 5 kata individual seniori

Ştefan Dumitrescu:
-locul 2 kumite wkf juniori -68kg

Comments

comments