Performanţă recunoscută! Vulturul&Company, locul I în “Topul firmelor din Argeş” şi locul III în “Topul naţional al firmelor”

7,832 views

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a premiat, joi, 7 noiembrie 2019, la Centrul Expozițional Romexpo, cele mai performante companii din România, în cadrul Galei „Topul Național al Firmelor” (TNF), ediția a XXVI-a.

Clasamentul este realizat pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional, prevăzută de lege şi implementată de fiecare Cameră la nivel de judeţ. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.
Camera de Comerț și Industrie a României este singura entitate abilitată prin lege să organizeze acest top al firmelor.

În cadrul festivității de decernare a premiilor a urcat pe scenă pentru a-și primi distincţia şi Liviu Poşircă – reprezentantul firmei de transport Vulturul & Company, una dintre cele mai performante companii din Argeş în domeniul transportului de persoane.

Vulturul & Company a obţinut locul 3 – categoria Servicii – Întreprinderi Mijlocii – Transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători.

Compania fondată şi condusă de omul de afaceri Liviu Poşircă – Vulturul & Company – nu este la prima reuşită din acest an. Dacă la nivel naţional s-a clasat pe locul 3, o performanţă ce onorează orice companie, Vulturul & Company a primit locul I la “Topul firmelor din Argeş” – organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş – la secţiunea Întreprinderilor Mijlocii.

Societatea a fost înfiinţată în anul 1994, iar în momentul de faţă deţine un parc de 39 autocare (Mercedes, Setra, Isuzu, BMC) şi 18 microbuze (Mercedes, Volkswagen, Dodge).

Comments

comments