Doliu la Spitalul Judeţean Argeş. Dr. Rodica Mihalache a urcat la ceruri

Marţi seară, colegii din Spitalul Judeţean Argeş au făcut tristul anunţ al trecerii în nefiinţă a doctoriţei Rodica Mihalache.

Reputat cardiolog, doctoriţa Mihalache ar fi trebuit să împlinească 74 de ani exact peste o săptămână, pe 17 decembrie.

„€Sincere condoleanţe familiei, la despărtirea de colega noastră, DR. MIHALACHE RODICA! Dumnezeu s-o odihnească în pace!” a scris şeful secţiei Cardiologie, dr. Sorin Marinescu.

Mesajele postate apoi pe reţelele de socializare au curs cu sutele, toate fiind unele de apreciere. Colegi medici, prieteni şi colegi de şcoală ai Rodicăi Mihalache au transmis mesaje îndoliate.

„€Dumnezeu să o odihnească în pace. Sufletul dânsei s-a dus la îngeri. O doamna doctor care punea pasiune în oameni și îi ajuta. Păcat că marile valori se duc. Am rămas șocat când am aflat ca a decedat. Doamna doctor o să rămâneţi veșnic în gândurile oamenilor faţă de care v-ați făcut datoria de doctor și o să rămâneți veșnic amintirea şi în inimele noastre” este doar unul dintre ele.

„€Un suflet bun, un doctor adevărat, nu vă vom uita niciodată, drum lin printre stele Doamna Doctor!!! Condoleanțe familiei.” scriu cei care au cunoscut-o şi apreciat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.