PERFECT WEDDING – cel mai mare Târg de Nunți din Argeș, în perioada 16 – 18 martie, la ”Casa Cărții” din Pitești

1,305 views

Eveniment marca AnSil events! PERFECT WEDDING – cel mai mare Târg de Nunți din Argeș este un eveniment cu tradiție, care s-a născut din dorința a crea pentru miri un loc special în care să găsească, an de an, tot ce-și doresc pentru visul lor.

PERFECT WEDDING – cel mai mare Târg de Nunți din Argeș, ajuns la cea de-a IX-a ediție și a atras, an de an, expozanți importanți din toate colțurile țării: Oradea, București, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Craiova, Târgu Mureș.

PERFECT WEDDING – cel mai mare Târg de Nunți din Argeș a devenit un etalon atunci când vrei să organizezi un eveniment. Diversitatea zonelor din care vin expozanții, serviciile complexe, măiestria standurilor de prezentare, consilierea mirilor făcută de profesioniști, reducerile substanțiale din perioada târgului, demonstrațiile, recitalurile live și spectacolele oferite fac din PERFECT WEDDING un eveniment respectat.

Ediția a IX-a, din perioada 16 – 18 martie 2018, se organizează în Complexul expozițional CASA CĂRȚII Pitești. Pe vizitatori îi așteaptă multe surprize: prezentări de modă, super recitaluri, artiști consacrați, oferte speciale valabile doar în perioada târgului, super reduceri, tombole cu premii atât pentru miri, cât și pentru vizitatori. Vor fi demonstrații de hair style, spectacole de dans, dar vor fi prezentate și cea mai scumpă rochie din târg și cea mai spectaculoasă rochie de seară, prezentări cu notorietate.

Parteneri media: Muntenia Fm, Radio Galaxy Campulung, Jurnal de Arges, Curier Tv, Universul Argesean, Revista 7days7nights.

”Special Partener pentru acest eveniment este Asociația de voluntari ZÂMBETE COLORATE. Ne-am dorit acest parteneriat foarte mult pentru că am vrut mult să ajutăm și pe altcineva cu evenimentul nostru, nu numai pe cei implicați în fenomenul organizărilor de evenimente. Strângem împreună bani pentru CAMPANIA ” ZÂNA MĂSELUȚĂ ȘI REGULI DE IGIENĂ PERSONALĂ”. Haideți să ajutăm copiii de la sate!! Așadar, “taxa de intrare” este stabilită de fiecare vizitator în parte, după posibilități și dărnicie.

Program de vizitare:
Vineri – duminica: 10.00 – 21.00

Deschidere oficială târg:
vineri, 16 martie, ora 17,00
Se va tăia panglica inaugurală
Recital în deschidere: Adina Sima
Prezentatorul evenimentului: MC WHITE

Sâmbătă: Recital de excepție Taraful George
Urziceanu și Gemenele

Duminică: Recital de excepție Simina Stanciu și Young Orchestra

Comments

comments