Percheziții în Pitești! Furt la o firmă! Tineri reținuți

Pe 27 iunie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut doi tineri, de 22 și 24 de ani, ambii din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 3 spre 4 iunie, tinerii ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială, de unde ar fi sustras accesorii pentru telefoane mobile și un laptop, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 20.000 de lei.

Pe 27 iunie, pentru administrarea de probatoriu, polițiștii Secției 1
Poliție Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și al unui specialist criminalist, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Pitești.

În urma activităților desfășurate de polițiști, prejudiciul a fost recuperat integral. După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here