Percheziţii în mai multe comune din Argeş la persoane bănuite de infracţiuni la regimul silvic

La această oră, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș efectuează 11 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane fizice și la sediul unei societăți comerciale bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

La data de 28 iunie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 11 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Davidești, Vulturești, Stoenești și Valea Mare la locuinţele unor persoane fizice și la sediul unei societăți comerciale bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015 – 2017, cei în cauză ar fi tăiat ilegal și sustras aproximativ 140 de metri cubi de material lemnos.

Ulterior cei vizați ar fi folosit documente de însoțire completate cu date nereale pentru a comercializa materialul lemnos către persoane fizice din Argeș, Dâmbovița și Teleorman. 10 persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here