Percheziții domiciliare în Pitești la persoane bănuite de contrabandă și comerț ilicit cu articole pirotehnice. Aproape 100.000 de țigarete și peste 57.000 de articole pirotehnice au fost ridicate joi, 13 decembrie, de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, în urma unor percheziții domiciliare efectuate în municipiul Pitești. Trei persoane au fost conduse la audieri.

Pe 13 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești și luptători din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale Argeș, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești au efectuat 3 percheziții domiciliare, în municipiul Pitești, la locuințele unor persoane bănuite de sâvârșirea infracțiunilor de contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada septembrie – decembrie, cei în cauză ar fi comercializat fără drept țigarete și articole pirotehnice pe raza județului Argeș.

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor 94.220 de țigarete nefiscalizate și peste 57.000 de articole pirotehnice deținute fără drept.

Trei bărbați, de 27, 28, respectiv 39 de ani, toți din Pitești, au fost conduși la sediul Poliției Orașului Costești pentru audieri.

Comments

comments