GALERIE FOTO! Col. dr. Gheorghe Lupescu, inspector șef IJJ Argeș: ”Am schimbat tot parcul auto”

0
733

GALERIE FOTO! Col. dr. Gheorghe Lupescu, inspector șef IJJ Argeș: ”Am schimbat tot parcul auto”. Miercuri, 12 decembrie, col. dr. Gheorghe Lupescu, inspector-şef al Jandarmeriei Argeş, a organizat o conferinţă de presă la care au participat prefectul Emilian Dragnea şi subprefectul Adrian Bughiu. ”În ultima perioadă, Jandarmeria Argeş a achiziţionat mai multe autospeciale pentru executarea atribuţiilor de serviciu precum şi alte echipamente de protecţie individuale, utile jandarmilor argeşeni. Parcul auto al inspectoratului a fost completat cu achiziţia a cinci autospeciale Dacia Duster, din care una este echipată pentru misiuni de asigurare şi restabilire a ordinii publice, trei pentru misiuni de menţinere a ordinii publice şi una pentru munca operativă. A fost achiziţionată o autospecială Dacia Dokker folosită pentru transportarea câinilor de serviciu, o autospecială VW Transporter T6 care va funcţiona ca şi centru de comunicaţii mobil, două autospeciale Peugeot folosite în special pentru acţiuni speciale şi antiteroriste şi o autospecială Opel Movano folosită pentru transportul gardurilor la locurile de desfăşurare a misiunilor specifice Jandarmeriei Române. Pentru misiunile din domeniul montan au fost achiziţionate două snowmobile marca Polaris şi două UTV marca CF Moto cu echipamente de protecţie (căşti şi ochelari). Pentru jandarmii din posturile montane au fost achiziţionate echipamente de schi individuale. Cu alte cuvinte, am schimbat tot parcul auto”, precizează colonelul Gheorghe Lupescu.

Pentru asigurarea desfăşurării în condiţii optime a activităţilor curente, la cele două sedii ale Jandarmeriei Argeş din municipiul Piteşti, au fost achiziţionate, montate şi date în folosinţă două generatoare de curent electric, de mare capacitate.
Centrul de monitorizare a misiunilor şi evenimentelor a fost dotat cu noi ecrane de rezoluţe foarte mare pe care se vizionează de către jandarmi imagini în timp real din municipiile şi oraşele argeşene.

Pentru sediul detaşamentului din municipiul Curtea de Argeş a fost achiziţionată şi montată o centrală termică modernă pentru asigurarea condiţiilor normale de muncă a efectivelor. Potrivit inspectorului șef al IJJ Argeș, aceste achiziţii vor continua şi în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here