Pe 20 decembrie, iubitorii de alergare se adună din nou la Pitesti pentru a se simţi bine şi a alerga în Oraşul Lalelelor la cea de-a doua ediţie a Semimaratonului “Pe Arges în Jos”.

Este un eveniment sportiv de agrement care încurajează mişcarea în aer liber şi abordarea unui stil de viaţă sănătos în rândul publicului amator.

Sunteţi aşteptaţi la 3 probe: 7 km, 14 km, 21 de km. Traseul porneşte din Parcul Ştrand (în zona Teatrului de Vară), continuă pe faleza râului Argeş, prin Parcul Lunca Argeşului şi înapoi în Parcul Ştrand. Doritorii sunt aşteptaţi la locul de start duminică, 20 decembrie, începând cu ora 9 pentru a-şi ridica numărul de concurs. Vor urma încălzirea, sedinţa tehnică şi startul. Vor fi voluntari, puncte de alimentare, muzică, fotografii, clasament, podium … şi câteva surprize la care organizatorii încă lucrează. Ca şi anul trecut, NU se percepe taxă de participare.

Harta traseului este aici
Evenimentul este şi pe Facebook, daţi Join pentru a afla noutăţi.

Pentru a participa la acest eveniment este necesară înregistrarea folosind formularul disponibil pe site. Sunt rugaţi să completeze datele doar cei hotărâţi să participe cu adevărat. Cei care s-au înscris dar nu mai pot fi prezenţi, din diverse motive, sunt rugaţi să anunţe.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI