După o lungă şi grea suferinţă, medicul pediatru Antoaneta Petcov, una dintre cele mai vechi şi apreciate doctoriţe ale Spitalului de Pediatrie din Piteşti, a plecat, joi dimineaţă, pe drumul fără de întoarcere către Împărăţia Cerurilor.

Un drum ca o eliberare, din ghearele crude, nemiloase, ale unei maladii cumplite: cancerul cerebral. O boală căruia nu i s-au putut împotrivit nici colegii săi medici din Germania sau Franţa. Şi căruia nici măcar doctorul Ionuţ Gobej, îngerul salvator de vieţi de la Brain Institut, nu a reuşit să îi vină de hac, chiar dacă a făcut tot ce a fost omeneşte, medical şi ştiinţific posibil, trecând aproape peste limitele posibilului cunoscut!

Deşi chinuită de durere, Toni, cum o alintau cei dragi, a avut bucuria de a simţi dragostea şi grija soţului său, chirurgul Marlen Petcov, care şi-a dedicat întreaga energie şi timpul cel din urmă  pentru a-i fi aproape, cu un devotament imposibil de descris în cuvinte.

A lăsat în urmă o mare de suferinţă şi regrete în inimile tuturor celor ce au cunoscut-o, de la colegii din spital la miile de pacienţi-copii pe care i-a îngrijit şi vindecat cu devoţiune şi mare pricepere.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate, din partea conducerii Spitalului de Pediatrie şi a colegilor!

Trupul neînsufleţit este depus la Capela Dinastia de lângă Cimitirul Sfântul Gheorghe. Slujba de  înmormântare va avea loc sâmbătă, la ora 12,30, de asemenea, la Cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești.

Dumnezeu să o odihnească în pace!         

Comments

comments