Pedalăm, alergăm și ne distrăm împreună la Maratonul Olteniei!

Pe 29 și 30 august, în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, îi așteptăm alături de noi pe toți cei care vor să petreacă un weekend cu distracție de calitate.

 

Evenimentul Maratonul Olteniei își deschide larg porțile în ultimul weekend al lunii august atât pentru concurenții care vor participa la cursele de mountain-biking, cât și pentru aceia care vor să susțină alături de noi un stil de viață sănătos și o cauză nobilă.

Activități în aer liber pentru întreaga familie

Parcul Zavoi este locul unde vor lua startul toate competițiile sportive, dar și locul unde îi așteptăm pe toți cei care vor să se bucure de concursuri, surprize și activități în aer liber.

Sâmbătă, 29 august, începând cu ora 10:45, va avea loc și Plimbarea Family cu biciclete la care pot participa cicliști amatori indiferent de vârstă. Tot sâmbătă, în intervalul orar 11:30 – 14:30, copiii se vor putea bucura de activități dedicate. A doua zi, 30 august, începând cu ora 10:45, vor avea loc curse de alergare pentru copii între 4 și 13 ani, pe categorii de vârstă. După premierea lor, toți copiii prezenți vor avea parte de surprize ca răsplată pentru efortul lor sportiv.

Sâmbată, 29.08, Râmnicu Vâlcea vibrează în același ritm

În jurul orei 19:00, sâmbătă, pe Stadionul Municipal Sintetic din Râmnicu Vâlcea va avea loc un concert inedit susținut de cunoscuta interpretă de muzică pop-dance și latino Elena Gheorghe. În cadrul spectacolului, artista va interpreta pe lângă melodiile care au consacrat-o și cele mai noi hituri ale sale răsplătindu-i astfel pe toți participanții la Maratonul Olteniei, pe susținătorii lor, dar și pe cei care vor să se bucure de un concert în aer liber.

Despre Maratonul Olteniei

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ România, aflat la cea de-a treia ediție. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest – în calitate de partener principal, alături de firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii și Ciga Energy – în calitate de parteneri Gold și Fine Consulting, LeasePlan, Reinvest și EY România – în calitate de parteneri Silver.
 
Partenerii media ai evenimentului sunt: Adevărul, Kiss FM, CSR Media și Realitatea.
Maratonul Olteniei este organizat de Hyper Sport și Padina Fest cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea.
Înscrieri și informații despre eveniment pe: http://www.maratonulolteniei.ro/
Informații și răspunsuri la întrebări pe: https://www.facebook.com/energiepentrubine și www.energiepentrubine.ro

Departamentul Relații Publice, Brand și Marketing
CEZ România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here