Patru incendii într-o singură zi, în Argeş! Doi proprietari au fost răniţi

2,082 views

Duminică, 23 aprilie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru stingerea mai multor incendii.

La ora 13.06, un echipaj cu o autospecială apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în comuna Cetățeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală proprietarului, care prezenta arsuri de gradul I la membrul superior stâng pe o suprafață de aproximativ 2%.
A ars: bucătăria de vară pe o suprafață de aproximativ 7 mp. Împrejurarea: jar căzut din sistemul de încălzire.

La ora 19.03, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în comuna Mălureni, sat Bunești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului de 37 de ani, care prezenta plagă tăiată la mâna dreaptă.
Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 mp și elemente de mobilier dintr-o cameră. Împrejurarea: jar căzut din sistemul de încălzire.

La ora 20.46, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în municipiul Câmpulung, strada C. Vodă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie.
Au ars: acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 10 mp și circa 1 mc lemn de foc. Împrejurarea: foc deschis în spații deschise.

La ora 02.51, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă de la Garda de Intervenție Nr.2 Vedea și Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Cocu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa, în incinta căreia funcționa și un magazin alimentar.
Au ars: acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 150 mp și aparatura electronică. Împrejurarea: conductor electric neizolat corespunzător.

Comments

comments