În acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni alături de polițiști au continuat seria acțiunilor de control pe raza județului Argeș, în urma cărora au fost aplicate peste 90 de sancțiuni contravenționale, suma acestora depășind 40.000 de lei.

Pe 10 ianuarie, jandarmii argeșeni care executau o acțiune de verificare pe raza orașului Ștefănești au depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani în timp desfășura activități de picnic în loc neamenajat. Acesta a fost sancționat de jandarmi cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru fapta sa.

Tot pe 10 ianuarie, jandarmii argeșeni care desfășurau acțiuni de verificare pe raza municipiului Curtea de Argeș au sancționat administratorul unei societăți comerciale cu domeniul de activitate restaurant cu amendă în valoare de 5000 de lei pentru faptul că nu a luat măsurile legale de a interzice fumatul în spațiul închis al localului.

Acest gen de acțiuni se vor desfășura în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri până la încetarea măsurilor restrictive.

Comments

comments